Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641892

Copa 730641892 Información oficial sobre el partido 730641892 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

crancs Alineación oficial del equipo 'crancs' en el partido 1 - 4 FC Pitxurris Alineación oficial del equipo 'FC Pitxurris' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
crancs Alineación oficial del equipo 'crancs' en el partido 0 - 1 FC Pitxurris Alineación oficial del equipo 'FC Pitxurris' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crancs

Goles Goles

  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): En Juan Luis Gaytán va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Duccio Stumpo la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

FC Pitxurris

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Elso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Djair Bernardes Ávila que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Pitxurris.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Pitxurris va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser David Elso, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Batı Tuluğ va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Tim Geyr va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Alfredo Gordón després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vicente Avella va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 87 (Ocasión de penalti): David Elso de Pitxurris va fallar un penal al minut 87. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): Al minut 4, Alexander-Johan Madelung de Pitxurris va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, David Elso de Pitxurris va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.