Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641882

Copa 730641882 Información oficial sobre el partido 730641882 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

UE Poble-sec Alineación oficial del equipo 'UE Poble-sec' en el partido 1 - 2 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UE Poble-sec Alineación oficial del equipo 'UE Poble-sec' en el partido 1 - 1 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,1 % 44,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UE Poble-sec

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 36 minuts quan Nenko Dolapchiev va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Poble-sec.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Romeo Bonvicini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hilmar Wulfrank va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Romeo Bonvicini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Poble-sec que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Poble-sec, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Arturo Trasferti va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Fernando Seijo va arribar a 葛 (Ge) 国发 (Guofa), que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ferdinand Sumry era molt més ràpid que el defensa Rexino Albano. Al minut 87, el jugador de urogallos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Ferdinand Sumry va encarar al porter al 42, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Ferdinand Sumry, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Iñaki Bustillo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En 葛 (Ge) 国发 (Guofa) va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Presseguer de urogallos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.