Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641875

Copa 730641875 Información oficial sobre el partido 730641875 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Fontimarch F.C. Alineación oficial del equipo 'Fontimarch F.C.' en el partido 0 - 3 CF becepal Alineación oficial del equipo 'CF becepal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fontimarch F.C. Alineación oficial del equipo 'Fontimarch F.C.' en el partido 1 - 4 CF becepal Alineación oficial del equipo 'CF becepal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,0 % 0,5 % 90,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fontimarch F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Mike Meinke va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Fontimarch va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ricardo Francisco Alves va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Franco Ruberto va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

CF becepal

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Lukas Schweighofer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, becepal va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Amador Bardullas.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Miguel Ángel Vedeja va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a becepal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eugenio Sannino que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Amador Bardullas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tobia Büchel va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alberto Cortecedo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mauro Briuolo després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bjoern Pergamentmacher va poder desviar-lo a córner.
  • 289 Minuto 59 (Ocasión evento especial): En Lukas Schweighofer va fer una ràpida incursió al minut 59, però en Andrin Naus no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Eugenio Sannino va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.