Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641860

Copa 730641860 Información oficial sobre el partido 730641860 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Fc ClumsyBoys Alineación oficial del equipo 'Fc ClumsyBoys' en el partido 0 - 5 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Fc ClumsyBoys Alineación oficial del equipo 'Fc ClumsyBoys' en el partido 0 - 8 ori Alineación oficial del equipo 'ori' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc ClumsyBoys

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): ClumsyBoys van sortir al contraatac al minut 43, però Óscar Caramillo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Leon Prnjak va intentar anar-se'n per velocitat al minut 83 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodrigo Urquijo de ClumsyBoys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ori

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kostadin Zafirov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ori.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 43, ori va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Cyrill Wapf.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Adil Khatab va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 3 per a ori.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Davide Lucarelli va augmentar l'avantatge de ori a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, ori va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adil Khatab, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Kostadin Zafirov va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): José Manuel Navas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alessandro Carangi, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cyrill Wapf va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de José Manuel Navas després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alessandro Carangi va poder desviar-lo a córner.