Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641859

Copa 730641859 Información oficial sobre el partido 730641859 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

F.C. Terriente Alineación oficial del equipo 'F.C. Terriente' en el partido 6 - 0 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
F.C. Terriente Alineación oficial del equipo 'F.C. Terriente' en el partido 7 - 0 Hospitalet Silent Alineación oficial del equipo 'Hospitalet Silent' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Terriente

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador Steve Jefferson de Terriente, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, el Terriente va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Urban Heimberg, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 15 minuts, el tirador de faltes del Terriente va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Onur Teke, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Terriente va aconseguir el 4 - 0 quan Onur Teke va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Terriente va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Urban Heimberg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Terriente a 6 - 0. Burkhard Niklasch va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Steve Jefferson es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Jésus Souris, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Al minut 81 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Steve Jefferson, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Hospitalet Silent

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): José María Mompó va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Eliezer Sánchez-Bedoya va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Canseco.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benigno Salvaterra de Silent va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.