Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641797

Copa 730641797 Información oficial sobre el partido 730641797 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido 0 - 6 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sparta Fuentesnuevas Alineación oficial del equipo 'Sparta Fuentesnuevas' en el partido 0 - 7 Aston Villanos Alineación oficial del equipo 'Aston Villanos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta Fuentesnuevas

Goles Goles

  • 109 Minuto 76 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Roman Unger se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Marc Canet que va anotar el 0 - 5 per a Villanos sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Amaro Pires Matos estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Erasmo Matarangolo, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 200 Minuto 79 (Ocasión de falta): Fuentesnuevas va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 79, però el xut va anar a parar al pal.

Aston Villanos

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Montenegro va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fernando Canal de Villanos l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 65, Villanos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Marc Canet.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, un xut de Antonio Losada des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Paulo Cana de Villanos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Paulo Cana va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gallus Zimmerer va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Villanos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paulo Cana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, el Villanos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luis Barrio s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Pontejos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.