Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641796

Copa 730641796 Información oficial sobre el partido 730641796 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Adra Milenaria Alineación oficial del equipo 'Adra Milenaria' en el partido 2 - 6 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Adra Milenaria Alineación oficial del equipo 'Adra Milenaria' en el partido 1 - 3 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adra Milenaria

Goles Goles

  • 101 Minuto 21 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Josep Antoni Caylà trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Cebastian Colbo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Milenaria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cebastian Colbo de Milenaria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Camarero Soto

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): Amb 6 minuts jugats, Marcos Cabra de Camarero va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, Jesús Cea va augmentar l'avantatge de Camarero a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Miguel Aybar de Camarero l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 25 de partit.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Salva Sarabia va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Jesús Cea va aprofitar un error defensiu al minut 70, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Camarero.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Jesús Cea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 2 - 6 per a Camarero.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Salva Sarabia al minut 18, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en David Quevedo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Marcos Cabra rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Aybar de Camarero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.