Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641795

Copa 730641795 Información oficial sobre el partido 730641795 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Partichela Alineación oficial del equipo 'Partichela' en el partido 0 - 4 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Partichela Alineación oficial del equipo 'Partichela' en el partido 0 - 5 Paso que arraso Alineación oficial del equipo 'Paso que arraso' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Partichela

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Partichela van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marius Stăncescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Erik Mägi de Partichela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Paso que arraso

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): arraso agafava avantatge al minut 2 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Derrick Zonnenberg amb mestria.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Antonio 'La bala' Folgado va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Àngel Pol va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 3 per a arraso.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 89 pels visitants. En Xinés Ousinde va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Roberto Muñoz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Derrick Zonnenberg, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Antonio 'La bala' Folgado va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Finn Seiser que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Eustaquio Giraldo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. arraso va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Natalio Urcola de arraso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65 de partit, Natalio Urcola de arraso va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.