Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641789

Copa 730641789 Información oficial sobre el partido 730641789 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido 1 - 3 Honolulu Hawaii Sense Alineación oficial del equipo 'Honolulu Hawaii Sense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Eleven Parabellum Alineación oficial del equipo 'Eleven Parabellum' en el partido 1 - 4 Honolulu Hawaii Sense Alineación oficial del equipo 'Honolulu Hawaii Sense' en el partido
Tiene un resultado normal 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,7 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eleven Parabellum

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Çağtay Özveren va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 63 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Eray Durutürk va fer al minut 63 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jorge Rasero, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Çağtay Özveren de Parabellum va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rohan Marshall.

Honolulu Hawaii Sense

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Aniceto Quindimil per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Honolulu va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 94. Alessio Rizzini va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Al minut 112, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Hasan Daltaban va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ender Aydıncılar ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 274 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Al minut 68 de partit, Alessio Rizzini de Honolulu va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 281 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Philippe Ferreira quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ferdinando Rocha, però la pilota va topar amb el travesser.