Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730641783

Copa 730641783 Información oficial sobre el partido 730641783 en Hattrick

20.03.2024 12:15:00

Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido 0 - 3 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bombetinha F.C. Alineación oficial del equipo 'Bombetinha F.C.' en el partido 0 - 1 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bombetinha F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): El Bombetinha va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ander Santostegi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bombetinha sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Timothy Herrlein, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Bombetinha van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mihai Şorcaru va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): Bombetinha va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ander Santostegi va anar a parar a les mans del porter.
  • 286 Minuto 96 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 96, un contraatac del Bombetinha no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Simó Escrivà perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 101 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bombetinha va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 101, però en Simó Escrivà va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sjakie Oegema de Bombetinha va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timothy Herrlein de Bombetinha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Melvin Pereda, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Tito Ederra va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Bombetinha i 0 - 0 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Moritz Günter va xutar fora per a Bombetinha, el marcador es va quedar igual: 0 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bombetinha, Imre Martincsek, col·locà la pilota just a les mans d'en Tito Ederra. El marcador: 0 - 2.

Garnata C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Kemen Ordinabe ja els havia advertit que el porter contrari, en Walter Checchin, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Niklas Stanko va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 287 Minuto 95 (Ocasión tiro lejano): Al minut 95 un refús amb el peu d'en Walter Checchin va anar a parar als peus del Eustaquio Lyons que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Eustaquio Lyons de Garnata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Tito Ederra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Piotr Kobierski anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 2 per a Garnata.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Garnata, Jan Tobiasson, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 3 al marcador.