Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730640703

Copa 730640703 Información oficial sobre el partido 730640703 en Hattrick

20.03.2024 11:15:00

miller's chiller's Alineación oficial del equipo 'miller's chiller's' en el partido 4 - 0 FFC Comeback Titans Alineación oficial del equipo 'FFC Comeback Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
miller's chiller's Alineación oficial del equipo 'miller's chiller's' en el partido 5 - 1 FFC Comeback Titans Alineación oficial del equipo 'FFC Comeback Titans' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

miller's chiller's

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Janosch Hochreutener va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Daniel Eleneş, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Daniel Eleneş de Chillers va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Chillers a 3 - 0. Janosch Hochreutener va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paulino Arbo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Janosch Hochreutener, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Matt Leroy va sortir molt desviat al minut 38.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matt Leroy.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Janosch Hochreutener de Chillers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FFC Comeback Titans

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Comeback va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Ambrosi Aebersold va quedar-se sol davant el porter Abdul Dawoud, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Jason Deayton va estar a punt de posar per davant a Comeback amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abdul Dawoud va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirko Beylinski de Comeback la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.