Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730638042

Copa 730638042 Información oficial sobre el partido 730638042 en Hattrick

20.03.2024 08:45:00

Yostar Alineación oficial del equipo 'Yostar' en el partido 4 - 7 Strike Out Team Alineación oficial del equipo 'Strike Out Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Yostar Alineación oficial del equipo 'Yostar' en el partido 0 - 4 Strike Out Team Alineación oficial del equipo 'Strike Out Team' en el partido
Tiene mucha potra 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yostar

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Mircea Macuc va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Yostar, al minut 23. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Walter Fickenscher es va introduir dins la defensa central al minut 33, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Yostar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mircea Macuc progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Yostar pel centre va donar un gran resultat: el gol de Artem Sherbakov va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan Iacobescu va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 14. En Artem Sherbakov va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Artem Sherbakov, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Strike Out Team

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Un mica després, Niccolò Contarello de Strike va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 42, en Stanisław Kierdziołek del Strike va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Georgiy Osadchiy que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 3 - 2.
  • 151 Minuto 54 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 54 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Pradeep Weerarathne.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Courtland Kerr no va poder aturar Stanisław Kierdziołek de Strike, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 78 el 4 - 4.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): Strike agafava avantatge al minut 79 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hüseyin Kazanhan amb mestria.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Georgiy Osadchiy va augmentar l'avantatge de Strike a 4 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Georgiy Osadchiy de Strike va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 4 - 7 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Patrick Übigau va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stéphane Duplan, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Strike creava perill des de la dreta al minut 75, però en Stéphane Duplan, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Patrick Übigau desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stanisław Kierdziołek de Strike la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.