Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730637442

Amistoso 730637442 Información oficial sobre el partido 730637442 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Chelsea Třebovětice Alineación oficial del equipo 'Chelsea Třebovětice' en el partido 2 - 5 S.D. AKI Alineación oficial del equipo 'S.D. AKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chelsea Třebovětice Alineación oficial del equipo 'Chelsea Třebovětice' en el partido 1 - 3 S.D. AKI Alineación oficial del equipo 'S.D. AKI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelsea Třebovětice

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chelsea contenien la respiració mentre en Natalio Ortega s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 41 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Demetrio Cellórico. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Blas Pomatta Fraga va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Demetrio Cellórico, però l'estirada del porter va evitar el gol.

S.D. AKI

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per S.D. va ser Ziyad Oubila, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 162 Minuto 47 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 47, quan 叶 (Ye) 敬亮 (Jingliang) va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Passats 55 minuts de partit, S.D. es va posar per davant amb un 2 - 3 quan David Herrero es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Ivan Ribolleda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Oswaldo Borja va ser l'anotador del 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Víctor García de Castillo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jorge Sánchez Lagos va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 263 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El S.D. creava perill des de la dreta al minut 18, però en Jorge Sánchez Lagos, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pere Domènech desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Juan Aizpurua sol davant la porteria al minut 35, però la seva rematada va ser molt fluixa.