Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730637079

Amistoso 730637079 Información oficial sobre el partido 730637079 en Hattrick

13.03.2024 17:50:00

Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 7 - 0 Fc Diml Alineación oficial del equipo 'Fc Diml' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ires Gdynia-Obłuże Alineación oficial del equipo 'Ires Gdynia-Obłuże' en el partido 4 - 0 Fc Diml Alineación oficial del equipo 'Fc Diml' en el partido
Tiene bastante suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ires Gdynia-Obłuże

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Passats 11 minuts, Phil O'Flaherty, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Gdynia-Obłuże es posava per davant!
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Chet Mongillo es va introduir dins la defensa central al minut 17, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gdynia-Obłuże va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stefan Olfers progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jens Kiekbusch va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Gdynia-Obłuże va augmentar la diferència quan Stefan Olfers no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Gdynia-Obłuże va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stefan Olfers, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gdynia-Obłuże a 7 - 0. Phil O'Flaherty va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Phil O'Flaherty de Gdynia-Obłuże gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Shaun Galvin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Eddie Gindl va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stefan Olfers de Gdynia-Obłuże es va guanyar la targeta groga merescudament.

Fc Diml

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jacek Musiała va marxar de Jens Kiekbusch en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Diml van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29 en Maciej Robak va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.