Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730633908

Copa 730633908 Información oficial sobre el partido 730633908 en Hattrick

19.03.2024 20:10:00

***Pavel Nedved*** Alineación oficial del equipo '***Pavel Nedved***' en el partido 1 - 4 FK KaPaCiTa Alineación oficial del equipo 'FK KaPaCiTa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
***Pavel Nedved*** Alineación oficial del equipo '***Pavel Nedved***' en el partido 1 - 1 FK KaPaCiTa Alineación oficial del equipo 'FK KaPaCiTa' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,1 % 37,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

***Pavel Nedved***

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Medo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Antonio Layseca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Ruperto Rubianes quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 290 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Stefan Schöpf va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

FK KaPaCiTa

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 36 i semblava que KaPaCiTa desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Manó Májer va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Giancarlo Minghi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sedat Pekal de KaPaCiTa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 66 de partit.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a KaPaCiTa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arkadiusz Więcaszek es rifés el porter i marqués el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Makar Sydihin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Khariton Dyatlov no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Sonny Staples era fer passades de llarga distància. Al minut 38 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Manó Májer però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manó Májer.