Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730633825

Amistoso 730633825 Información oficial sobre el partido 730633825 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido 0 - 2 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapido de dormea Alineación oficial del equipo 'Rapido de dormea' en el partido 1 - 1 Reus cf Alineación oficial del equipo 'Reus cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,2 % 49,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapido de dormea

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 75 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Rapido tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Víctor Benedit ho va intentar al minut 75 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rapido va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Benedit va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Geri Unterrainer de Rapido va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hamid Hamwia.

Reus cf

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mathieu Lutz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Ali Mahsure des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Raimundo Armero va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Goosens, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 34 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Raimundo Armero, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Tomislav Gajser va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Diego Goosens va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Diego Goosens va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francisco Jiménez Sallas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.