Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730630817

Copa 730630817 Información oficial sobre el partido 730630817 en Hattrick

19.03.2024 18:45:00

FC Ebbeschmiede Alineación oficial del equipo 'FC Ebbeschmiede' en el partido 4 - 3 City of O Alineación oficial del equipo 'City of O' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Ebbeschmiede Alineación oficial del equipo 'FC Ebbeschmiede' en el partido 2 - 0 City of O Alineación oficial del equipo 'City of O' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Ebbeschmiede

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dmitriy Ptashkin de Ebbeschmiede amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Detwald Zinsberger anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 0 per a Ebbeschmiede.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Sven Weingrill va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Ebbeschmiede Yuriy Koryabkin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Torsten Wörth es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Dmitriy Ptashkin de Ebbeschmiede va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Ebbeschmiede, Joachim Lüdders, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.

City of O

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del City que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jörg Höpke, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): En Paul Rosenberger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Hergen Nutter va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de City que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de City, Torsten Wörth, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Willfried Winderhitzer de City, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Leroy Eiser en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Hergen Nutter anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a City.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de City, Jörg Höpke, col·locà la pilota just a les mans d'en Leroy Eiser. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Zoltán Farkas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Leroy Eiser va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de City i 4 - 3 al marcador.