Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730629848

Amistoso 730629848 Información oficial sobre el partido 730629848 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 2 - 1 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mataleñas F.C. Alineación oficial del equipo 'Mataleñas F.C.' en el partido 2 - 0 zombrya F.C. Alineación oficial del equipo 'zombrya F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mataleñas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Ljudevit Medun, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mataleñas es posava per davant!
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mataleñas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Stratis Katevatis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Joaquim Maria Llin va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alexis Alberdi aquest no va estar a l'altura.

zombrya F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Arnulfo Barracel va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, zombrya, al minut 82. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Miguel Luis Silos quasi aconsegueix empatar per zombrya al minut 32, però Horacio Peláez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el zombrya sortien al contraatac. La falta llançada per Arnulfo Barracel va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Daniel Manolache va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de zombrya que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.