Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730626162

Amistoso (Int., RC) 730626162 Información oficial sobre el partido 730626162 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido 4 - 3 royal standard de liège Alineación oficial del equipo 'royal standard de liège' en el partido
1 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 8 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 2
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
69 % Posesión 45' 31 %
71 % Posesión 90' 29 %
Normal Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 12Nivel de táctica: 12
Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido 4 - 3 royal standard de liège Alineación oficial del equipo 'royal standard de liège' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido 2 - 0 royal standard de liège Alineación oficial del equipo 'royal standard de liège' en el partido
Tiene suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Neal Winfluky Eagles

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Vítor Martins va donar a Eagles un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Manel Adam del Eagles ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dalmau Paixà! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53, Marco Aurelio Valderrama gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stefaan Marique va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Michael Tiralongo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Arauzo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dalmau Paixà va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 106 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marco Aurelio Valderrama va estar a punt d'acabar en gol al minut 106, però el porter visitant Stefaan Marique va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Tiralongo de Eagles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Vítor Martins va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Mauro Cerisola de Eagles, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Stefaan Marique en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Baptista de Eagles va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Eagles, Bernartin Umabide, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Eagles Francisco Javier Sigarroa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

royal standard de liège

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Peter Dimvula va anar directament als peus de Robbe Velaers que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Diewert Buskens va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francisco Javier Sigarroa per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romain Boderé.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Romain Boderé de standard va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Diewert Buskens va xutar fora per a standard, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de standard Robbe Velaers no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Baptista es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Peter Dimvula de standard va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de standard, Elyas Marijsse, col·locà la pilota just a les mans d'en José Baptista. El marcador: 4 - 3.