Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730625505

Amistoso (Int., RC) 730625505 Información oficial sobre el partido 730625505 en Hattrick

12.03.2024 19:20:00

Fc. Tiberius Alineación oficial del equipo 'Fc. Tiberius' en el partido 1 - 5 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc. Tiberius Alineación oficial del equipo 'Fc. Tiberius' en el partido 0 - 4 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc. Tiberius

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 27 i semblava que Tiberius desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Philipp Pranger va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 23 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nino Eufemi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 23 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tiberius va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Luis Alamo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Beniamin Kręcki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Al Igual No

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador de Igual Konrad Sitowski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 184 Minuto 11 (Gol de penalti): Passaven 11 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Víctor Ferollet va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Lluís-Anton Company des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Igual per augmentar la diferència al marcador a 0 - 4 al minut 22. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Víctor Ferollet. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 1 - 5 per sobre quan Bruno Maimann va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fahd El-Khalfawi, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.