Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730625414

Amistoso 730625414 Información oficial sobre el partido 730625414 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido 8 - 0 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido 10 - 0 A.C. Frio Santander Alineación oficial del equipo 'A.C. Frio Santander' en el partido
Tiene mala suerte 9.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC jou

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Víctor Coba ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, jou es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): jou va augmentar la diferència quan Julio Manzano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Carlos Puig de jou va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Choukri Machmachi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan jou va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Joan Manent des de dins de l'àrea.
  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Choukri Machmachi va marcar el 6 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Juan Jiménez Sallas va incrementar l'avantatge de jou amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de jou a 8 - 0. Marcelo Carballeiro va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Al minut 65 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Carlos Puig, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Tejedor una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Harzko Zuatzolazigorriaga va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Manent de jou va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

A.C. Frio Santander

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): A.C. Frio van sortir al contraatac al minut 66, però Juan Alfredo Garardi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.