Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730624071

Amistoso 730624071 Información oficial sobre el partido 730624071 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Real Sociedad de Grogu Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Grogu' en el partido 2 - 0 Mondaka FC Alineación oficial del equipo 'Mondaka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sociedad de Grogu Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Grogu' en el partido 2 - 0 Mondaka FC Alineación oficial del equipo 'Mondaka FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad de Grogu

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Sociedad va ser Xavi Gener.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Oier Arrokabe va incrementar l'avantatge de Sociedad amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Sociedad va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ernesto Santiesteban ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oier Arrokabe per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fabián Vuelta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Santiesteban de Sociedad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Santiesteban va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Sociedad va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Mondaka FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mondaka, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Ricardo Rodríguez Aznar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Felipe Bru l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Philip Alexander Meier va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrian Rotacher.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis Carlos Gravina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.