Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730623903

Amistoso (Int.) 730623903 Información oficial sobre el partido 730623903 en Hattrick

13.03.2024 16:45:00

Club Sportif Sfaxien Alineación oficial del equipo 'Club Sportif Sfaxien' en el partido 8 - 1 PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Club Sportif Sfaxien Alineación oficial del equipo 'Club Sportif Sfaxien' en el partido 9 - 0 PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Sportif Sfaxien

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Abdelkrim Labed va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 26.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 29 gràcies a la jugada de Khaireddine Mtar, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Sportif va augmentar la diferència quan Khaireddine Mtar no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sportif pel centre va donar un gran resultat: el gol de Asrul Pardede va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sportif va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mohamed Ali El Ouji progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Sportif va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Khaireddine Mtar va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PoolMan. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Khaireddine Mtar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sportif es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 7 - 1 arribava al minut 72.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mohamed Ali El Ouji va aprofitar per marcar el 8 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mohamed Ali El Ouji va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Lampis Darnakas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

PoolMan Fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Hero van der Feen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PoolMan, un peu providencial d'en Enrique Higueras va situar el 0-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Sergi Camañes de PoolMan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.