Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730623681

Amistoso 730623681 Información oficial sobre el partido 730623681 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

ILLO GAMERS FC Alineación oficial del equipo 'ILLO GAMERS FC' en el partido 1 - 0 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ILLO GAMERS FC Alineación oficial del equipo 'ILLO GAMERS FC' en el partido 5 - 0 La Fragua C.F. Alineación oficial del equipo 'La Fragua C.F.' en el partido
Es un cenizo 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ILLO GAMERS FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ivan Dworschak, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del GAMERS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 19.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): GAMERS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Federico Sturlese ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): Al minut 21, Karel Metelka gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, Hemi Israel gairebé va marcar per a GAMERS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip GAMERS Emilio Florián quasi marca al minut 66 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jerôme Draguet l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

La Fragua C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Fragua va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Navarro García, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jesús Porlier va fer una jugada per la banda esquerra, però Sagi Feiner va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Garikoitz Boloke per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 60, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jesús Porlier sol davant la porteria al minut 71, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Fernando Villaro al minut 72 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.