Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730622955

Amistoso 730622955 Información oficial sobre el partido 730622955 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido 4 - 0 Club Atl. Osasuna Alineación oficial del equipo 'Club Atl. Osasuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Associació jugadors Catalans Alineación oficial del equipo 'Associació jugadors Catalans' en el partido 4 - 0 Club Atl. Osasuna Alineación oficial del equipo 'Club Atl. Osasuna' en el partido
Tiene un resultado normal 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Associació jugadors Catalans

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Passats 26 minuts, Othmar Haussmann, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Associació es posava per davant!
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Rubén Font va augmentar l'avantatge de Associació a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Associació va augmentar la diferència quan István Török no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Rubén Font va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Morsiani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Associació va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a István Török, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giancarlo Colonnello de Associació es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.

Club Atl. Osasuna

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Vasil Púshev va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Herlein va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Chúa.