Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730622901

Amistoso (Int., RC) 730622901 Información oficial sobre el partido 730622901 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 5 - 1 F.C TZAOV OLE Alineación oficial del equipo 'F.C TZAOV OLE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pepineros F.C Alineación oficial del equipo 'Pepineros F.C' en el partido 3 - 1 F.C TZAOV OLE Alineación oficial del equipo 'F.C TZAOV OLE' en el partido
Tiene suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepineros F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Erinç Solmaz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 10 (Gol por la derecha): Amb 10 minuts jugats, en Elishaib Gliksman va augmentar l'avantatge de Pepineros a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Pepineros va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Raúl Xicoténcatl Bustillo des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Eigil Pedersbæk de Pepineros va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pepineros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Donát Ungvári va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): En Elishaib Gliksman es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Elishaib Gliksman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

F.C TZAOV OLE

Goles Goles

  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eigil Pedersbæk no va poder aturar Tzoori Leviev de TZAOV OLE, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 63 el 2 - 1.