Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730622814

Amistoso (Int., RC) 730622814 Información oficial sobre el partido 730622814 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 7 - 3 Athletic Gaglio Alineación oficial del equipo 'Athletic Gaglio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 10 - 1 Athletic Gaglio Alineación oficial del equipo 'Athletic Gaglio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 190 Minuto 10 (Gol de falta): En Josep Regué conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-0
  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, LaPutaBanda aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Romildo Abruñedo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 67 gràcies a la jugada de Francisco Verdugo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de LaPutaBanda a 4 - 2. Romildo Abruñedo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de Alejandro Vicioso sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de LaPutaBanda a 5 - 2.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Francisco Verdugo de LaPutaBanda va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 3.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 7 - 3 va pujar al marcador quan LaPutaBanda va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Verdugo des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de LaPutaBanda la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Patricio Summers va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Velasco Ovando de LaPutaBanda amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Athletic Gaglio

Goles Goles

  • 164 Minuto 20 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 20 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Athletic. Alberto Bonis el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Alberto Bonis de Athletic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Athletic van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Gabriele Campigli va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Camillo Soprano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.