Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730621323

Amistoso (Int.) 730621323 Información oficial sobre el partido 730621323 en Hattrick

14.03.2024 02:00:00

Nibelungen Korps Alineación oficial del equipo 'Nibelungen Korps' en el partido 7 - 4 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nibelungen Korps Alineación oficial del equipo 'Nibelungen Korps' en el partido 5 - 1 Butifarras FC Alineación oficial del equipo 'Butifarras FC' en el partido
Tiene suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nibelungen Korps

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Nibelungen va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Édgar Covarrubias va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nibelungen van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Francisco Jesús Ricardos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Nibelungen va obtenir un penal al minut 23, que va llançar a la perfecció Isaac Ordóñez. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Simeón Guelbás va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Nibelungen pel centre va donar un gran resultat: el gol de Héctor Arnau va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): El Édgar Covarrubias va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Nibelungen. 6-1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Héctor Arnau, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 3 per a Nibelungen.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Héctor Arnau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Francisco Jesús Ricardos gairebé marca per a Nibelungen al minut 73 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 237 Minuto 92 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Simeón Guelbás no va ser aprofitada per en Isaac Ordóñez que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Jesús Ricardos de Nibelungen es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Refugio Gordillo.

Butifarras FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors de Butifarras no defallien en cap moment. Producte d'això, en Marcos Bernabé va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, Butifarras va reduir l'avantatge rival a 6 - 2, quan Marcos Bernabé va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 74, el jugador visitant Pepito Valderrama va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 92 (Gol por la izquierda): El 7 - 4 el va apuntar al seu compte particular Anselmo Luca de Butifarras després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurent Moréno de Butifarras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.