Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730621069

Amistoso 730621069 Información oficial sobre el partido 730621069 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido 1 - 2 RlBADEO FC Alineación oficial del equipo 'RlBADEO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Comenalgas Balompié Alineación oficial del equipo 'FC Comenalgas Balompié' en el partido 0 - 2 RlBADEO FC Alineación oficial del equipo 'RlBADEO FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Comenalgas Balompié

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Després de 81 minuts de partit, Juan Carlos Pastor Leiva igualava per Comenalgas en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Carlos Pastor Leiva va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Lefter Ongun va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

RlBADEO FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a RlBADEO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Álex Vázquez.
  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 85, el RlBADEO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pablo Castro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): RlBADEO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 10, quan Esteban Moreno Cala va quedar-se sol davant el porter Diego Fernández Madrigal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aitor García va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nuno Mencía va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Jesús Enrique Oliván quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Castro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Esteban Moreno Cala. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Francisco Gells que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Nuno Mencía, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. RlBADEO va quedar sense poder incrementar el seu marcador.