Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730620922

Amistoso (Int., RC) 730620922 Información oficial sobre el partido 730620922 en Hattrick

12.03.2024 18:25:00

SC Constantin Herne Alineación oficial del equipo 'SC Constantin Herne' en el partido 1 - 2 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC Constantin Herne Alineación oficial del equipo 'SC Constantin Herne' en el partido 1 - 2 Exceso De Queso Alineación oficial del equipo 'Exceso De Queso' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Constantin Herne

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Erlwin Schaffraneck va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Constantin.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Constantin van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Erlwin Schaffraneck des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Constantin van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 65 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Max Zechepreller no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Claus-Dieter Toppler.

Exceso De Queso

Goles Goles

  • 190 Minuto 41 (Gol de falta): En Víctor Portillo conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Iván Zuazola que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Queso que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Christian Berbeglia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Cesc Fredera va estar a punt de posar per davant a Queso amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Simonas Žasytis va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Leon Otatzabekoa al minut 40 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Queso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Pablo Ozores va quedar-se sol davant el porter Simonas Žasytis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Alberto Márquez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 59 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Christian Berbeglia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Simonas Žasytis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Queso quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pablo Ozores va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Leon Otatzabekoa de Queso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.