Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730620505

Amistoso (Int., RC) 730620505 Información oficial sobre el partido 730620505 en Hattrick

13.03.2024 15:45:00

Mehrbod FC Alineación oficial del equipo 'Mehrbod FC' en el partido 3 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mehrbod FC Alineación oficial del equipo 'Mehrbod FC' en el partido 1 - 2 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tiene suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,4 % 67,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mehrbod FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Mehrbod prenia la batuta de l'encontre al minut 43, quan en Josep Lladó va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Mehrbod va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Faramarz Norasteh, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Mehrbod va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ali Hafez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mehrbod va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Josep Lladó, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Crapulas Despistaos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Sven Gandrup que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Sven Gandrup de Despistaos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.