Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730620361

Amistoso (Int., RC) 730620361 Información oficial sobre el partido 730620361 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 5 - 1 Kadıkoy galactico Alineación oficial del equipo 'Kadıkoy galactico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 8 - 1 Kadıkoy galactico Alineación oficial del equipo 'Kadıkoy galactico' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Birras prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en José Alejandro Fernández Larrinoa va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Birras va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pablo Tejada Muro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Birras va augmentar la diferència quan Raúl Varas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 130 Minuto 73 (Gol de falta): El gol de falta de Brage Rødset sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 73 i ampliar l'avantatge de Birras a 4 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Birras pel centre va donar un gran resultat: el gol de Francisco José Villandrado va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ramón De la Hera de Birras va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Kadıkoy galactico

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del galactico van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alípio Duarte va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.