Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730619097

Amistoso (Int., RC) 730619097 Información oficial sobre el partido 730619097 en Hattrick

12.03.2024 22:45:00

Tiger_Team Alineación oficial del equipo 'Tiger_Team' en el partido 4 - 3 GVV El Salvador Alineación oficial del equipo 'GVV El Salvador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tiger_Team Alineación oficial del equipo 'Tiger_Team' en el partido 2 - 0 GVV El Salvador Alineación oficial del equipo 'GVV El Salvador' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiger_Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Ismail Turusbekov igualava per Tiger_Team en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 190 Minuto 28 (Gol de falta): En Percy Carranza conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-1
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dorian Serrate ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tiger_Team es posava per davant 3 a 2.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Salvador. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrique Casamijana la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tiger_Team es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 3 arribava al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Tavera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Ignacio Tintaya va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tiger_Team.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Elías Chuquisea, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 234 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Ismail Turusbekov va sortir molt desviat al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Dorian Serrate de Tiger_Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

GVV El Salvador

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Kendall Moorman va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Salvador, Theodorus Zwaga, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Salvador van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 31, quan Jerry Beeke va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 164 Minuto 63 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Salvador al minut 63. Albino Frederico va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Salvador sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Wesley Hammad, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.