Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730617976

Amistoso (Int.) 730617976 Información oficial sobre el partido 730617976 en Hattrick

12.03.2024 20:20:00

Korvenkylän Pyllistys Alineación oficial del equipo 'Korvenkylän Pyllistys' en el partido 8 - 0 Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Korvenkylän Pyllistys Alineación oficial del equipo 'Korvenkylän Pyllistys' en el partido 5 - 0 Krasniy manyak Alineación oficial del equipo 'Krasniy manyak' en el partido
Tiene bastante suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Korvenkylän Pyllistys

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Korvenkylän contenien la respiració mentre en Niko Junnonaho s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Kalle Parkkulainen va incrementar l'avantatge de Korvenkylän amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Korvenkylän va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lasse Mähönen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Korvenkylän pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mika Saksio va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Korvenkylän a 5 - 0. Sten Sundkvist va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Mika Saksio de Korvenkylän va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Mika Saksio va augmentar la diferència de Korvenkylän a 7 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Teemu Korpi va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Mika Saksio, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Krasniy manyak

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Vladimir Konyushikhin va fer una jugada per la banda esquerra, però Veikko Raivola va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): Al minut 73, Mikhail Arifullin de Krasniy va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anatoliy Maksutov de Krasniy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.