Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730617837

Amistoso (Int., RC) 730617837 Información oficial sobre el partido 730617837 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 3 - 1 NewBe Alineación oficial del equipo 'NewBe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Soto`s Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Soto`s Athletic Club' en el partido 3 - 1 NewBe Alineación oficial del equipo 'NewBe' en el partido
Tiene un resultado normal 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soto`s Athletic Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Santi Medina de Athletic aconseguir un gol al minut 34 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Athletic s'avançava al marcador al minut 72, després d'un rebot que va caçar en Sergio Tello per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Toni Marra va incrementar l'avantatge de Athletic amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Athletic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ignacio Maza, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Dionís Adseras va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Óscar Elizondo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Nikolay Sokolov per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Guillermo Danus. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Elizondo de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

NewBe

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Grozdan Topurov va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Boycho Hadzhiivanov va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Angel Bandzhov rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): NewBe va estar a punt d'empatar al 49 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zadig Mirchev que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): NewBe va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 77, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ventzislav Hristov.
  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Danail Golomeev quasi redueix la diferència al marcador al minut 85, però una gran estirada d'en Aingeru Lakoaga va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nikolay Sokolov de NewBe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.