Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730617786

Amistoso (Int.) 730617786 Información oficial sobre el partido 730617786 en Hattrick

13.03.2024 14:40:00

Royal Dutchies C.F. Alineación oficial del equipo 'Royal Dutchies C.F.' en el partido 3 - 2 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Royal Dutchies C.F. Alineación oficial del equipo 'Royal Dutchies C.F.' en el partido 4 - 2 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,8 % 11,4 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Dutchies C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): El Dutchies era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dario van der Sar va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Zori Aslamazyan va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 49.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Dutchies prenia la batuta de l'encontre al minut 74, quan en Dario van der Sar va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Pastores de las almas perdidas CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 20. L'anotador per Pastores va ser Plamen Petrov, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mihai Oprescu quedar desmarcat i marcar per a Pastores al minut 21. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Pastores va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Narek Noubaryan va desviar el xut final de Mihai Oprescu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Paolo Maestro Líster de Pastores va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Paolo Maestro Líster ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mihai Oprescu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.