Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730617584

Amistoso 730617584 Información oficial sobre el partido 730617584 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido 4 - 0 Its coming home Alineación oficial del equipo 'Its coming home' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido 4 - 1 Its coming home Alineación oficial del equipo 'Its coming home' en el partido
Tiene un resultado normal 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G.S. Pleyades Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Dorregaray ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pleyades es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Dorregaray es va introduir dins la defensa central al minut 27, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que José Dorregaray va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 51, el Pleyades va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Víctor Fernández Chicharro, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Dani Miracle, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, José Dorregaray gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però César Manzaneda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cosmin Şerban de Pleyades amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Its coming home

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Martínez Arús va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ramón Coscarate va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Adelmo Pimentinha quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Francisco Tabernero va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Alejandro Luis Gómez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Luis Francisco Marín Adán de coming va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benjamín Fiesco.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Cervelón de coming es va guanyar la targeta groga merescudament.