Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730615480

Amistoso (Int.) 730615480 Información oficial sobre el partido 730615480 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

ALBATANA Alineación oficial del equipo 'ALBATANA' en el partido 2 - 4 Magellan FC Alineación oficial del equipo 'Magellan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALBATANA Alineación oficial del equipo 'ALBATANA' en el partido 1 - 0 Magellan FC Alineación oficial del equipo 'Magellan FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBATANA

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Reimo Willkop va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de ALBATANA, Alberto Sabasquida, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Georgi Andreev al minut 32, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al ALBATANA i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 81 amb una falta ben llançada per en Georgi Andreev, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Mouré es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Magellan FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 5 (Gol de contra de falta): Magellan va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Zakaria Haji Matlabi la va transformar en el 0 - 1.
  • 186 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Magellan amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Benjamin Richard von Holstein, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): En Zakaria Haji Matlabi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Benjamin Richard von Holstein la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El Magellan era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marcello Cöllmer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Magellan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 51, però el xut de Christopher Piller des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Edi Dubler de Magellan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85 en Fred Lorentzen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.