Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730614754

Amistoso (Int., RC) 730614754 Información oficial sobre el partido 730614754 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 3 - 2 as pecnos return Alineación oficial del equipo 'as pecnos return' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 6 - 2 as pecnos return Alineación oficial del equipo 'as pecnos return' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazo System

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Airam Monroy llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Corria el minut 47 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Delyan Gigov, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 61 (Gol de penalti): Airam Monroy va augmentar la diferència de System a 3 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Delyan Gigov, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El System ho intentava per la dreta per mitjà de Oihan Sorhondo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Pablo Cortallo de System va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Airam Monroy es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

as pecnos return

Goles Goles

  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Gwendal Escot que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, pecnos va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Gwendal Escot va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bryce Verrier que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Gwendal Escot, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 49, en un 1 contra 1 amb el porter, però Alberto Matías va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jean-Stéphane Gâteau des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Joël Deval de pecnos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.