Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730614282

Amistoso 730614282 Información oficial sobre el partido 730614282 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Valéncia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Valéncia Club de Fútbol' en el partido 5 - 1 Atletico Lorca Alineación oficial del equipo 'Atletico Lorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Valéncia Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Valéncia Club de Fútbol' en el partido 4 - 1 Atletico Lorca Alineación oficial del equipo 'Atletico Lorca' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valéncia Club de Fútbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Valéncia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Butch Ritchie va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Franciszek Franaszek, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mika Patrikka, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Valéncia.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Lukas-Florian Ploner va incrementar l'avantatge de Valéncia amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mario Gonzi va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Hansjörg Kimmel era fer passades de llarga distància. Al minut 54 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en János Major però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Lukas-Florian Ploner va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Hansjörg Kimmel gairebé va marcar per a Valéncia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Atletico Lorca

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): Atletico van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 20, quan František Zícha va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Kiemunki de Atletico es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marko Kiemunki va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atletico va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.