Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730613425

Amistoso (Int., RC) 730613425 Información oficial sobre el partido 730613425 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

La Robla C.F. Alineación oficial del equipo 'La Robla C.F.' en el partido 3 - 1 Ballkommune misanthropischer Genießer Alineación oficial del equipo 'Ballkommune misanthropischer Genießer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Robla C.F. Alineación oficial del equipo 'La Robla C.F.' en el partido 2 - 0 Ballkommune misanthropischer Genießer Alineación oficial del equipo 'Ballkommune misanthropischer Genießer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Robla C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gerardo Gil Alvarado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Robla es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Robla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Cervello des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Markus Söderholt va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zoltán Lovagi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Jorge Cervello, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Cervello de Robla es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Ballkommune misanthropischer Genießer

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Santiago Rivera va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 58 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrei Guguluş estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Jörn Dück, als 7 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Kai Hanghofer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sulkhan Dolaberidze havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.