Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612895

Amistoso (Int.) 730612895 Información oficial sobre el partido 730612895 en Hattrick

13.03.2024 09:45:00

Fiat FC Alineación oficial del equipo 'Fiat FC' en el partido 2 - 2 Olympique de Marseille 2019 Alineación oficial del equipo 'Olympique de Marseille 2019' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fiat FC Alineación oficial del equipo 'Fiat FC' en el partido 0 - 1 Olympique de Marseille 2019 Alineación oficial del equipo 'Olympique de Marseille 2019' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiat FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Ferenc Koštenský entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Fiat, un peu providencial d'en Domonkos Dankó va situar el 1-1 al panell digital.
  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): El jugador Máté Seletye de Fiat es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 40 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Nimród Rémusz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Domonkos Dankó! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Fiat van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de Máté Seletye des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Domonkos Dankó de Fiat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Balázs Szathmári.

Olympique de Marseille 2019

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 14, quan Cem Hakan Uçkan va posar els visitants OM per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 170 Minuto 44 (Gol de falta): OM va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Alexis Floros.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kokos Draminos després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Albert Balog va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cangür Kanıt al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): OM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Cangür Kanıt va quedar-se sol davant el porter Albert Balog, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): OM quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fotis Socratous va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 284 Minuto 56 (Ocasión de penalti): Alexis Floros de OM va fallar un penal al minut 56. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.