Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612764

Amistoso (Int.) 730612764 Información oficial sobre el partido 730612764 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido 4 - 3 tom's boys 2 Alineación oficial del equipo 'tom's boys 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Straskaskalaskas Alineación oficial del equipo 'Straskaskalaskas' en el partido 7 - 1 tom's boys 2 Alineación oficial del equipo 'tom's boys 2' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Straskaskalaskas

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Straskaskalaskas aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Silviu Strugari va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Luis Joli va donar a Straskaskalaskas un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Máximo Matute Robres ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Straskaskalaskas es posava per davant 3 a 2.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Corria el minut 69, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Straskaskalaskas s'avançava en el marcador després que en Silviu Strugari xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Vaquero va estar a punt de marcar al minut 6 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Máximo Matute Robres va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Máximo Matute Robres va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 59 per blocar una centrada d'en Valente Velo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Straskaskalaskas.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Straskaskalaskas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Jokin Baratze va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

tom's boys 2

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Baptiste Braud donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del toms van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Stéphane Bouillaud va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al minut 51 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 3 - 3 mitjançant un bon xut de Baptiste Braud que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 32 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ahibo Ehilé va superar els defenses rivals per velocitat al minut 32 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Émanuel Le Berre de toms va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.