Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612668

Amistoso (Int., RC) 730612668 Información oficial sobre el partido 730612668 en Hattrick

13.03.2024 15:25:00

A.S.St.Etienne Alineación oficial del equipo 'A.S.St.Etienne' en el partido 6 - 3 Barone Football Club Alineación oficial del equipo 'Barone Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.S.St.Etienne Alineación oficial del equipo 'A.S.St.Etienne' en el partido 2 - 0 Barone Football Club Alineación oficial del equipo 'Barone Football Club' en el partido
Tiene mucha potra 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S.St.Etienne

Goles Goles

  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Gastone Masciotra va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Francesco Bolettieri.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Jameson Brooks va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de A.S.St.Etienne.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jameson Brooks ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, A.S.St.Etienne es posava per davant 3 a 2.
  • 120 Minuto 47 (Gol de falta): Una falta al minut 47 va provocar un lliure directe. Hennes Mahlow el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 4 - 3, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de A.S.St.Etienne va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Matti Helin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Matti Helin es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 6 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Matti Helin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però John Mattioli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Barone Football Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): El jugador visitant Luigi Spala va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 19 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Luigi Spala va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Football i marcant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Brisco Schultes va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Football va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dario Abussi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Football sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jakob Gscheidle, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 91 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.