Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730612418

Amistoso (Int.) 730612418 Información oficial sobre el partido 730612418 en Hattrick

13.03.2024 21:55:00

sport liverpulgas Alineación oficial del equipo 'sport liverpulgas' en el partido 1 - 3 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sport liverpulgas Alineación oficial del equipo 'sport liverpulgas' en el partido 1 - 1 AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,1 % 30,4 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sport liverpulgas

Goles Goles

  • 114 Minuto 23 (Gol de penalti): Després de 23 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al liverpulgas, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Idálio Vouga de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alcino Eusébio va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alcino Eusébio va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant Antonio Beláustegui va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): liverpulgas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vitorino Infante va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Antonio Beláustegui.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de liverpulgas va anar a parar a la dreta de l'atac on en Čaba Rajský, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

AIMARTXO

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 20, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què David Almar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): Quan passaven 77 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del AIMARTXO. En Leonel Pacheco Lopes va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Leonel Pacheco Lopes va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a AIMARTXO.