Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730611263

Amistoso (Int., RC) 730611263 Información oficial sobre el partido 730611263 en Hattrick

12.03.2024 19:20:00

Asd San Vito Bassano Alineación oficial del equipo 'Asd San Vito Bassano' en el partido 2 - 1 UD Libertas San Fernando Alineación oficial del equipo 'UD Libertas San Fernando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Asd San Vito Bassano Alineación oficial del equipo 'Asd San Vito Bassano' en el partido 5 - 0 UD Libertas San Fernando Alineación oficial del equipo 'UD Libertas San Fernando' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asd San Vito Bassano

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Bassano va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Fulvio Franceschi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Fulvio Franceschi va augmentar l'avantatge de Bassano a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Isidoro Argenziano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Fulvio Franceschi va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Luciano Oneto va sorprendre Juan Pablo Ferrer Sax amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 235 Minuto 57 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Fulvio Franceschi de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matteo Vaiani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

UD Libertas San Fernando

Goles Goles

  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Joaquín Bizama de Libertas va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): Niko Rantanen quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Antonio Viesca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Pablo Olmedo Ayuso va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Libertas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.