Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730611085

Amistoso (Int., RC) 730611085 Información oficial sobre el partido 730611085 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 1 - 6 Rot-Weiß Colonia 09 Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiß Colonia 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 0 - 9 Rot-Weiß Colonia 09 Alineación oficial del equipo 'Rot-Weiß Colonia 09' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPUBLIC OVIEDO

Goles Goles

  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Stefan Anakiev va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Eusebi Obiols de REPUBLIC va intentar batre la porteria rival al minut 15 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En 王 (Wang) 海宾 (Haibin) no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Antonio Martínez Moreno va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Rot-Weiß Colonia 09

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Jako Lõokene arribés a peus de Casimiro Carvalho, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rot-Weiß el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Rot-Weiß va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Tim Demarco, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Gordon O'Connor de Rot-Weiß va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Gordon O'Connor va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Rot-Weiß l'avantatge per 1 - 5. Casimiro Carvalho en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Surup Suman va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Rashid Dorostkar va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Casimiro Carvalho, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.