Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730610819

Amistoso (RC) 730610819 Información oficial sobre el partido 730610819 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 4 - 1 Metaleros Team Alineación oficial del equipo 'Metaleros Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ciudad de Huelva Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Huelva' en el partido 4 - 1 Metaleros Team Alineación oficial del equipo 'Metaleros Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad de Huelva

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Huelva va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Landor Garcés va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Christian Lamonato va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Amezti Kobeaga encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Kevin Ferenc anotar per a Huelva el 3 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Kevin Ferenc va incrementar l'avantatge de Huelva amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Andreas Fredheim una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Pablo Vellisca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Călin Scutariu per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Pablo Vellisca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Huelva ho intentava per la dreta per mitjà de Vladimir Puzin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Metaleros Team

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Jānis Dižgailis va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Metaleros en aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Arnaud Rougier va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Amezti Kobeaga ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Metaleros van seguir progressant per la banda dreta. Aracelio Barbecho va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xavi Ferriol de Metaleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.