Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730610785

Amistoso (Int., RC) 730610785 Información oficial sobre el partido 730610785 en Hattrick

13.03.2024 22:50:00

Defensa & Justicia FC Alineación oficial del equipo 'Defensa & Justicia FC' en el partido 2 - 3 Biteme Athletic Alineación oficial del equipo 'Biteme Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defensa & Justicia FC Alineación oficial del equipo 'Defensa & Justicia FC' en el partido 0 - 1 Biteme Athletic Alineación oficial del equipo 'Biteme Athletic' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defensa & Justicia FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Justicia no perdien la fe, i al minut 35 del partit, Miguel Ángel Villamar va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Justicia aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ángel Llompart va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Justicia van sortir al contraatac al minut 30, però Miguel Ángel Villamar va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Justicia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Ángel Villamar va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Miguel Ángel Villamar va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Del Rosario Acevedo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): El Justicia va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Alexandru Omuşoru la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 105 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Justicia, l'equip va recuperar la pilota al minut 105 i va contraatacar. En Casey Carney va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 235 Minuto 109 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Miguel Ángel Villamar de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Biteme Athletic

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): Amb 4 minuts jugats, Raúl Ferrer de Athletic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18, Toquchar Burilgi va augmentar l'avantatge de Athletic a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 171 Minuto 110 (Gol por el centro): Athletic agafava avantatge al minut 110 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Silvestre Garcia amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Davidson Bauvil va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Silvestre Garcia va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 58, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Per Finne va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Silvestre Garcia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Warren MacEwan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pier Luigi Fisichella de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 112 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Glen Geffen de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.