Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730610418

Amistoso (Int., RC) 730610418 Información oficial sobre el partido 730610418 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 1 - 2 Los Trotamundo Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estepona C.F. Alineación oficial del equipo 'Estepona C.F.' en el partido 2 - 1 Los Trotamundo Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,4 % 14,0 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estepona C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 els aficionats van embogir quan en Jaume Radó va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Estepona.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Clément Dubard va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Armando Quiroga va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Estepona Jaume Radó quasi va assolir l'empat al minut 88 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Estanislao Ihune de Estepona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Trotamundo

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 20 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Pauli Saha de Trotamundo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): En Ali Kasebi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 31 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Stephen Severac va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 5. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ali Kasebi va entorpir al marcador d'en Robustiano Navarro per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Raqilla Yaseen després de 73 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Emeteri Garbarriatu va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Stephen Severac de Trotamundo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pauli Saha de Trotamundo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.